Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Blog

62

Met zijn uitgebreide kennis over de rijke wereld van kaas staat Timme ook wel bekend als dé kaas-encyclopedie. Er is niets dat hij niet weet als het over kaas gaat. Al twee keer is hij bekroond als beste buitenlandse kaasproever van Nederland door het Guilde des Maîtres Fromagers aux Pays-Bas.

Op ons blog vertelt hij daarom graag over zijn passie voor kaas en deelt hij al zijn kennis en ervaringen met jou. Ook zijn er enkele interessante artikelen geschreven door gastschrijvers uit de kaaswereld. Dus wil je meer weten over kaas, dan ben je hier aan het juiste adres.

Timme Helmes
Onze kaasexpert
Alle artikelen
Le Moelleux du Révard: een authentieke tegenhanger van de Mont d’Or?
43x gelezen
Gewaarborgde authenticiteit en keurmerken
1483x gelezen
Lactose in kaas
95x gelezen
Geit versus koe
1748x gelezen
Verheug je op het graskaas seizoen!
3314x gelezen
4 heerlijke kazige recepten voor tijdens Kerst
1310x gelezen
Dit zijn de smakelijkste combinaties met Parmigiano Reggiano®
3534x gelezen
Italiaanse kaasplank: zo maak je ‘m
3076x gelezen
Blauwe kaas: wat is het, soorten en bereidingswijze
29670x gelezen
Alles over Parmezaanse kaas: wat is het, smaak en soorten
45548x gelezen
Franse kaas en bier: 3 heerlijke combinaties
3256x gelezen
5 x zomerse salades met witte kaas
8882x gelezen
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel