Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Over kaas.nl

Op Kaas.nl nemen wij je mee in de bijzondere wereld van kaas. Met onze kaasspecialisten en food experts zorgen wij dat je alles te weten komt over bijzondere kazen, de lekkerste recepten en mooie kaasplankjes. Ontdek alles over kaas op Kaas.nl!

Wat vind je op Kaas.nl?

Op Kaas.nl vind je heel veel informatie over kaas. Met de kaascatalogus – die van smeuïge brie tot hartige nagelkaas reikt – zorgen wij ervoor dat jij je weg vindt in de veelzijdige wereld van kaas. De smaak, herkomst en verrassende combinaties. In de kaascatalogus vind je alle informatie over specifieke kazen. Filter ‘m op smaak of rijptijd en vind zo de perfecte kaas voor bij een wijn of gerecht. We overspoelen je hier met informatie over de kaas, zodat je het bijna proeft!

Naast de kaascatalogus, vind je op Kaas.nl ook recepten, kaasplankjes en blogs. Hoe stel je bijvoorbeeld een verrassend kaasplankje samen? Wat is een lekker geitenkaasplankje? En hoe maak je een goede kaasfondue? Ontdek Kaas.nl en je zult versteld staan waar kaas allemaal goed bij past!

Kaas.nl is onderdeel van Velder

Kaas.nl is een website opgericht door de organisatie Velder. Als één van de honderden kaasgroothandels die Nederland rijk was, vernieuwen zij al meer dan 100 jaar de kaasmarkt. Inmiddels is Velder uitgegroeid tot dé aanbieder van Hollandse en buitenlandse kazen en andere gerelateerde producten.

Velders klantfocus en sterke relaties in dit vakgebied maken het verschil. Passie, ervaring en kaaskennis delen met klanten en consumenten creëert de meerwaarde. En dat is precies wat we met Kaas.nl graag over willen brengen.

De kazen van Kaas.nl

Velder en Kaas.nl hebben zelf ook een aantal kaasmerken grootgebracht:

Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel