Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Blog

46

Met zijn uitgebreide kennis over de rijke wereld van kaas staat Timme ook wel bekend als dé kaas-encyclopedie. Er is niets dat hij niet weet als het over kaas gaat. Al twee keer is hij bekroond als beste buitenlandse kaasproever van Nederland door het Guilde des Maîtres Fromagers aux Pays-Bas.

Op ons blog vertelt hij daarom graag over zijn passie voor kaas en deelt hij al zijn kennis en ervaringen met jou. Ook zijn er enkele interessante artikelen geschreven door gastschrijvers uit de kaaswereld. Dus wil je meer weten over kaas, dan ben je hier aan het juiste adres.

Timme Helmes
Onze kaasexpert
Alle artikelen
Een kaasplateau van niveau
1563x gelezen
Bier en kaas: Gouden combinaties
3404x gelezen
Zwitserse kazen, originele recepturen
1331x gelezen
Kazige kerstrecepten
1904x gelezen
5 recepten voor een smeuïg avondje kaasfondue
3407x gelezen
Fondue: Om bij weg te smelten…
999x gelezen
Appenzeller, Zwitsers erfgoed
746x gelezen
5x de lekkerste recepten met kaas
920x gelezen
Belgische kaas en bier
1277x gelezen
Mont d’Or, seizoenskaas met een dubbel paspoort
793x gelezen
Borrelen: kaasplank met een goede sier
828x gelezen
Boeren-Leidse: Traditioneel Hollands streekproduct
685x gelezen