Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Blog

44

Met zijn uitgebreide kennis over de rijke wereld van kaas staat Timme ook wel bekend als dé kaas-encyclopedie. Er is niets dat hij niet weet als het over kaas gaat. Al twee keer is hij bekroond als beste buitenlandse kaasproever van Nederland door het Guilde des Maîtres Fromagers aux Pays-Bas.

Op ons blog vertelt hij daarom graag over zijn passie voor kaas en deelt hij al zijn kennis en ervaringen met jou. Ook zijn er enkele interessante artikelen geschreven door gastschrijvers uit de kaaswereld. Dus wil je meer weten over kaas, dan ben je hier aan het juiste adres.

Timme Helmes
Onze kaasexpert
Alle artikelen
Zwitserse kazen, originele recepturen
1209x gelezen
Kazige kerstrecepten
1760x gelezen
5 recepten voor een smeuïg avondje kaasfondue
2920x gelezen
Fondue: Om bij weg te smelten…
898x gelezen
Appenzeller, Zwitsers erfgoed
632x gelezen
5x de lekkerste recepten met kaas
808x gelezen
Belgische kaas en bier
1124x gelezen
Mont d’Or, seizoenskaas met een dubbel paspoort
653x gelezen
Borrelen: kaasplank met een goede sier
734x gelezen
Boeren-Leidse: Traditioneel Hollands streekproduct
588x gelezen
Geitenkaas, de lekkerste combinatie tips met bier
1097x gelezen
Cambozola: Een uniek karakter
698x gelezen