Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Blog

44

Met zijn uitgebreide kennis over de rijke wereld van kaas staat Timme ook wel bekend als dé kaas-encyclopedie. Er is niets dat hij niet weet als het over kaas gaat. Al twee keer is hij bekroond als beste buitenlandse kaasproever van Nederland door het Guilde des Maîtres Fromagers aux Pays-Bas.

Op ons blog vertelt hij daarom graag over zijn passie voor kaas en deelt hij al zijn kennis en ervaringen met jou. Ook zijn er enkele interessante artikelen geschreven door gastschrijvers uit de kaaswereld. Dus wil je meer weten over kaas, dan ben je hier aan het juiste adres.

Timme Helmes
Onze kaasexpert
Alle artikelen
Zwitserse kazen, originele recepturen
1049x gelezen
Kazige kerstrecepten
1375x gelezen
5 recepten voor een smeuïg avondje kaasfondue
1667x gelezen
Fondue: Om bij weg te smelten…
751x gelezen
Appenzeller, Zwitsers erfgoed
500x gelezen
5x de lekkerste recepten met kaas
646x gelezen
Belgische kaas en bier
851x gelezen
Mont d’Or, seizoenskaas met een dubbel paspoort
500x gelezen
Borrelen: kaasplank met een goede sier
597x gelezen
Boeren-Leidse: Traditioneel Hollands streekproduct
480x gelezen
Geitenkaas, de lekkerste combinatie tips met bier
828x gelezen
Cambozola: Een uniek karakter
543x gelezen