img

Sur le Pont, met paprika & bleekselderij

Herfst 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 80 gram Pont l’Évèque AOP
  • 30 gram Mascarpone
  • 20 gram grove mosterd
  • 1 stengel bleekselderij 
  • 1 gele paprika

BEREIDINGSWIJZE

  1. STAP 1

    Snij plakjes van de Pont l’Évèque van ongeveer 0.5 cm dik en halveer deze.

  2. STAP 2

    Besmeer de plakjes met Mascarpone.

  3. STAP 3

    Voeg een lepeltje mosterd toe aan de creatie.

  4. STAP 4

    Snij de paprika en bleekselderij en garneer hier de creatie mee.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd