img

Minifondue voor bij de borrel van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP

Borrel 4 - 6 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 meergranenbroodjes
  • 8 plakken grisonvlees
  • Fondue van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP:
  • Deel het gewicht van de ingrediënten en de hoeveelheid vloeistof door 2.
  • augurkjes, zilveruitjes
  • handje minipretzels

BEREIDINGSWIJZE

Verras je gasten met een heuse fondue bij de borrel!

Stap 1
Snij de kapjes van de broodjes en leeg ze. Zet ze apart. 

Stap 2
Gril de plakken grisonvlees in een bakpan met antiaanbaklaag. Scheur ze in chips en zet apart.

Stap 3
Bereid de fondue zoals hierboven vermeld.

Stap 4
Verdeel de fondue over de broodjes. Bestrooi met peper. Serveer met chips van grisonvlees, minipretzels, augurken en uitjes.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd