img

Minifondue voor bij de borrel van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP

Borrel 4 - 6 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 meergranenbroodjes
  • 8 plakken grisonvlees
  • Fondue van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP:
  • Deel het gewicht van de ingrediënten en de hoeveelheid vloeistof door 2.
  • Bijgerechten:
  • augurkjes, zilveruitjes
  • handje minipretzels

BEREIDINGSWIJZE

1. Snij de kapjes van de broodjes en leeg ze. Zet apart. Gril de plakken grisonvlees in een bakpan met antiaanbaklaag. Scheur ze in chips. Zet apart.

2. Bereid de fondue zoals hierboven vermeld.

3. Verdeel de fondue over de broodjes. Bestrooi met peper. Serveer met chips van grisonvlees, minipretzels, augurken en uitjes.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd