img

Le Marcaire omelet muffins

Borrel 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 150 gram Le Marcaire
  • 6 biologische eieren
  • 50 ml melk
  • 2 stengels lente ui
  • 24 sherry tomaatjes
  • Extra nodig: muffinvorm en bakpapier

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180˚C. knip vierkanten stukken bakpapier van ca. 5x5 cm. Bekleed de muffinvormen ermee. Als het papier niet blijft zitten, kun je ze met een lik boter vastplakken
in de vorm.

Snij de kaas in korte dikke plakken. Klop de eieren los met de melk. Was de lente ui en snij de wortel eraf. Snij de lente ui in stukken van ca. 3 cm. Was en droog de tomaten.

Schenk het ei/melk mengsel in de vormpjes. Doe in elk vormpje 2 tomaten, 1 stukje lente ui en leg bovenop een plakje kaas. Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en bak goudgeel en gaar af in ca. 10-12 minuten.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd