img

Le Marcaire omelet muffins

Borrel 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 150 gr Le Marcaire
  • 6 biologische eieren
  • 50 ml melk
  • 2 stengels lente ui
  • 24 sherry tomaatjes
  • Extra nodig: muffinvorm en bakpapier

BEREIDINGSWIJZE

Le Marcaire omelet muffins uit de Franse cuisine.

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Knip vervolgens stukken bakpapier van ca. 5x5 cm en bekleed hiermee de muffinvormen. Mocht het bakpapier niet blijven zitten, gebruik dan boter op het bakpapier vast te plakken in de vorm.

Stap 2
Snij de Marcaire in korte dikke plakken. Snij ook de lente ui in stukken van ca. 3 cm. Klop daarnaast de eieren los met de melk en was de tomaten.

Stap 3
Schenk het mengels van ei/melk in de muffinvormen. Plaats in elke muffinvorm 2 tomaten, 1 stuke lente ui en daarboven een plakje Marcaire.

Stap 4
Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en laat deze voor ca. 10-12 minuten bakken totdat deze goudgeel van kleur is.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd