Borrel
4 personen
25 minuten

Le Marcaire omelet muffins

Ingredienten

  • 150 gr Le Marcaire (meer over deze kaas)

    Le Marcaire

    Le Marcaire
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 6 biologische eieren
  • 50 ml melk
  • 2 stengels lente ui
  • 24 sherry tomaatjes
  • Extra nodig: muffinvorm en bakpapier
Drankadvies:

Bereidingswijze

Le Marcaire omelet muffins uit de Franse cuisine.


Stap 1

Verwarm de oven voor op 180?C. Knip vervolgens stukken bakpapier van ca. 5x5 cm en bekleed hiermee de muffinvormen. Mocht het bakpapier niet blijven zitten, gebruik dan boter op het bakpapier vast te plakken in de vorm.


Stap 2

Snij de Marcaire in korte dikke plakken. Snij ook de lente ui in stukken van ca. 3 cm. Klop daarnaast de eieren los met de melk en was de tomaten.


Stap 3
Schenk het mengels van ei/melk in de muffinvormen. Plaats in elke muffinvorm 2 tomaten, 1 stuke lente ui en daarboven een plakje Marcaire.


Stap 4
Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en laat deze voor ca. 10-12 minuten bakken totdat deze goudgeel van kleur is.