img

Witte van Rotselaar gesmolten op een bedje van groene asperges

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 400 gr Witte van Rotselaar (zachte geitenkaas)
  • 1 kg verse asperges
  • Honingvinaigrette: 1/2 dl
  • Water 1/2 dl
  • Xeresazijn 1/2 dl
  • Notenolie 1,5 dl
  • Soyasaus
  • peper en zout
  • 1 dl vloeibare honing
  • Bosje peterselie

BEREIDINGSWIJZE

Voor wie graag de sterren van de hemel kookt, is dit gerecht een aanrader!

Stap 1
Schil en kook de asperges en snijd ze vervolgens in grote stukken.

Stap 2
Leg de asperges in het midden van een groot bord en leg er plakjes van de witte Rotselaar op. Samen gaan ze nu 5 minuten onder een hete grill.

Stap 3
Meng de overige ingredienten op smaak voor een perfecte vinaigrette.

Stap 4
Haal de asperges onder de grill vandaag en besprenkel ze met de honingvinaigrette en versier het met wat verse peterselie.

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd