Castello Blue

Blauwaderkaas
  • Pikant
  • Aromatisch
  • Romig
Mild
Pittig
Productinformatie

Castello Blue is door toevoeging van een vleugje room uniek van smaak. De blauwe aders geven het romige zuivel een fijn pittig karakter, zonder te overheersen.

Herkomst
:
Denemarken
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Pils
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Borrel
Eetbare korst
:
Ja
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Nee
Vetpercentage
:
70+

Castello Blue

Castello Creamy Blue combineert de zachtheid en smeerbaarheid van een brie met de pittigere smaak van een blauwaderkaas. Deze complexiteit is bereikt door de selectie van een speciale blauwe schimmel en door het unieke prikpatroon. Hierdoor verspreidt de schimmel zich mooi in het zuivel. Zo ontstaat een verrassende, smeuige kaas, romig als brie en met de pittige, ronde bitterheid van een blauwaderkaas. Castello Creamy Blue is heerlijk op roggebrood, met ietwat zure groene groenten of in een salade. Ook met circusvruchten en in boter geroosterde walnoten toont deze kaas zich van zijn beste kant.

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd