Stap 1: Schil de groene appels en snij ze in blokjes. Vermeng ze vervolgens met alle andere ingrediënten in een pan.
Stap 2: Breng het geheel aan de kook en laat het 20 minuten zachtjes pruttelen met het deksel op de pan. Laat vervolgens afkoelen.
Stap 1: Kruid het rundergehakt en maak er vervolgens 4 burgers van.
Stap 2: Zet een koekenpan op het vuur en bak de hamburgers minstens 2 minuten per kant.
Stap 3: Leg op elke hamburger een plak van de Castello® Blue en laat die smelten.
Stap 4: Snij tegelijkertijd de ui in dunne schijfjes en karameliseer ze met de olijfolie en suiker.
Stap 5: Om de ham droog en knapperig te krijgen, bak je de plakken op 180 graden gedurende 10-15 minuten. Doe dit terwijl je de hamburgers en ui bakt.
Stap 6: Zijn de plakken ham klaar? Leg dan nog even de franse baguettes in de oven om deze op te warmen. Bestrijk ze vervolgens met de mosterd.
Stap 7: Stel vervolgens de hamburger samen en doe er flink wat appelketchup op. Smakelijk!
TIP: Als de Castello® Blue gemakkelijk uit elkaar valt, kan je hem ook direct op het broodje in de oven laten smelten.