Op zoek naar jouw ultieme smaak?

5x de lekkerste recepten met kaas

5x de lekkerste recepten met kaas

Kaas.nl
3189x gelezen

Kaas, kaas, kaas! Altijd lekker en elke maaltijd fleur je er mee op! Daarom hier 5 originele recepten die makkelijk en snel klaar te maken zijn. Lekker als avondeten, maar ook voor als je een keer leuk wilt uitpakken met de lunch. Klik op de titel om naar het recept te gaan!

Quesadilla met geitenkaas en spinazie

Quesadilla’s zijn de tosti’s van Mexico; tortilla’s met kaas. Makkelijk om te maken, ook van te voren. Je kunt de quesadilla’s bijvoorbeeld warm houden in de oven zodat je ze allemaal tegelijk kan serveren. Als lunch heb je vaak al voldoende aan de quesadilla’s zelf, ‘s avonds zet je er een salade bij en klaar!

Pastasalade met burrata en gegrilde perzik

Een van onze favorieten! Eigenlijk eentje die je het hele jaar door wel op tafel kan zetten. Bij dit gerecht draait het om de verschillende smaken die zo mooi samengaan: de zachte smaak van de burrata, het zoete van de perzik en het zoute van de prosciutto… Wat wil je nog meer?

Pizza met geitenkaas Pavé d’Affinois

Origineel én om je vingers bij af te likken: onze pizza met geitenkaas Pavé d’Affinois. De uitspraak ‘less is more’ past perfect bij deze pizza. Want waarom altijd tomatensaus op een pizza doen als je ook geitenkaas als smaakmaker kan gebruiken? Precies, zet die oven maar vast aan!

Burger geitenbrie met zoet spek

Een broodje hamburger is waarschijnlijk niet nieuw voor je, maar wat dacht je van een burger met geitenbrie, walnoten en gerookte ontbijtspek? Deze burger zet je in een handomdraai op tafel en is om van te watertanden!

Camembert uit de oven met geroosterde druiven

Een gerecht dat indruk maakt, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. De geroosterde druiven gaan perfect samen met de gesmolten camembert. Lekker met een stokbroodje ernaast!

Benieuwd naar nog meer simpele, maar lekkere recepten met kaas? Bekijk dan al onze recepten op kaas.nl.

Populaire artikelen
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel