Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Kaasstengels met Brugge belegen

25 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 1 blad bladerdeeg (vierkant)
  • 40g Brugge belegen
  • 2 eidooiers
  • 2 el sesamzaadjes
  • nootmuskaat (snufje)
  • peper (snufje)
  • grof zeezout
Bereidingswijze

De ideale toevoeging voor iedere soep. Of gewoon lekker bij de borrel.

Stap 1
Laat de kaas, eidooiers, sesamzaadjes en de kruiden in een hakmachine even draaien.

Stap 2
Snijd het bladerdeeg in repen van 1 cm bij 10 à 15 cm en beleg voorzichtig met het kaasmengsel.

Stap 3
Bak de kaasstengels af bij 180°C tot het bladerdeeg een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten