Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Brochette met champignonroomsaus & aardappel in de schil

30 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 2 el bieslookroomkaas
  • 1 vleesspies
  • ½ teentje knoflook fijngehakt
  • 1 grote aardappel
  • ½ avocado in blokjes
  • 6 minitrostomaten in 2 gesneden
  • ½ sjalot in halve ringen
  • ½ rode appel in schijfjes
  • 100g champignons in 4 partjes
  • knoflookboter
  • peper en zout
  • citroensap
  • fijngehakte verse koriander
Bereidingswijze

Een zomers gerecht met een romige twist.

Stap 1
Kook de aardappel gaar. Omwikkel deze met aluminiumfolie en leg op de barbecue.

Stap 2
Plaats een ovenschaaltje op de barbecue. Verhit hier wat olijfolie in en stoof de champignons en de knoflook. Voeg de bieslook roomkaas toe en laat smelten. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Stap 3
Meng de avocado, appel, mini trostomaten en sjalot. Besprenkel dit met citroensap en kruid met peper en zout. Voeg vervolgens de fijngesnipperde koriander toe.

Stap 4
Bereid de vleesspies op de barbecue. Serveer de vleesspies samen met de aardappel in schil, champignonroomsaus en de gemengde salade.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten