Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Carpaccio boeren Romero

15 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 4 kwarteleitjes
  • 150 gr boeren Romero 
  • 8 snoeptomaten
  • 8 radijsjes
  • 4 snackkomkommers
  • 50 gr walnoten  
  • 1 bakje affila cress
  • 2-3 el appelciderazijn
  • 2 el witte portstroop 
  • 1 tl pittige mosterd 
  • 6 el olijfolie
  • Peper en zout
Bereidingswijze

Schaaf de kaas en verdeel het over 4 borden. Snijd de tomaatjes en radijsjes door de helft en de komkommer in plakken. Verdeel de gekookte en gehalveerde eitjes, gesneden groenten, gehakte walnoot en de cress erover. Klop in een schaaltje de azijn, portstroop en mosterd door elkaar. Giet de olie er al kloppend bij en breng het geheel naar wens op smaak met peper en zout. Besprenkel de kaas-carpaccio vlak voor het serveren met de dressing. Lekker met Chardonnay en geroosterde rozemarijn-foccacia.

Vergelijkbare recepten