Een heerlijk ovengerecht met een echte Griekse klassieker!
Stap 1
Snij 2 tomaten, de paprika’s en de olijven in schijfjes en 1 tomaat en de ½ komkommer in kleine blokjes.
Stap 2
Leg 4 keer een vel bakpapier op een vel aluminiumfolie. Leg op elk vel bakpapier, schijfjes tomaat met daarop 100 gr verkruimelde Feta.
Stap 3
Bestrooi de tomaat en Feta met ringen paprika, schijfjes olijven, fijngesnipperde knoflook en besprenkel met olijfolie en wat citroensap. Kruid met rozemarijn, tijm en paprikapoeder.
Stap 4
Vorm van het geheel een papillot (pakketje). Plaats de papillot 20 minuten op barbecue tot de Feta is gesmolten
Stap 5
Snij de ijsbergsla fijn en meng met de tomaten en komkommerblokjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Serveersuggestie
Serveer de papillot met de salade en brood.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.