Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Bruschette met dadelpuree en roosjes Tête de Moine AOP

10 minuten
Borrel
4 personen
Ingredienten
  • 12 dadels, ontpit, in kwartjes
  • 1 sinaasappel, met een mes tot op het vruchtvlees gesneden, in partjes
  • 5 cl thee, getrokken
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 4 sneetjes boerenbrood, geroosterd in de oven
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP
Bereidingswijze

Dit overheerlijke borrelhapje zet je in een handomdraai op tafel!

Stap 1
Verwerk in de keukenmachine de dadels, de sinaasappel, de thee en de kaneel tot een puree.

Stap 2
Steek met een uitsteekring van 5 cm doorsnee schijfjes uit de sneetjes brood. Beleg de bruchette met de dadelpuree.

Stap 3
Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten