img

Raclette, met 4 smaken

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 200 gr emmentaler
  • 200 gr tommette de Savoie
  • 200 gr beaufort (in een blok)
  • 200 gr reblochon paprikapoeder
  • 150 gr champignons
  • 50 gr gepelde noten knoflookpoeder
  • 100 gr grisonsvlees
  • 2 grote tomaten verse tijmblaadjes
  • 50 gr geplette amandelen

BEREIDINGSWIJZE

Een waar feest voor de fijnproever, Raclette met wel 4 verschillende smaken!

Stap 1
Snij de verschillende kaassoorten in dunne plakjes. Was en snij daarnaast ook de champignons en tomaten.

Stap 2
Plet de gepelde noten en hak de amandelen grof. 

Stap 3
Schik de kaas, champignons, noten en amandelen samen met de plakjes grisonsvlees op een dienblad naar smaak.

Stap 4
Serveer de verschillende smaken als volgt:
- Serveer de Beaufort met champignons en bestrooi dit met paprikapoeder
- Serveer de Reblochon met plakjes grisonsvlees en garnaar dit met takjes bieslook
- Serveer de Tommette met schijfjes tomaat en bestrooi dit met knoflook en tijm
- Serveer de Emmentaler bestrooid met geplette noten en amandelen

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd