img

L’Esprit du bois, met pecannoot

Herfst 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 80 gram Chèvre frais
  • 5 stuks Scrocchi rozemarijn
  • Enkele druppels Esdoornsiroop (maple syrup)
  • 5 stuks pecannoot

BEREIDINGSWIJZE

  1. STAP 1

    Snij stukjes van de Chevre frais.

  2. STAP 2

    Leg ieder stukje Chevre frais op een Schrocchi.

  3. STAP 3

    Giet een aantal druppels esdoornsiroop over de creatie.

  4. STAP 4

    Garneer de creatie met een pecannoot.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd