Ontbijt
4 personen
5 minuten

Broodje gerookte zalm, met citroen geitenkaas, dille en kappertje

Ingredienten

  • 4 harde bollen bv. Italiaanse bollen, halveren
  • 200 gr zachte geitenkaas (Bettinehoeve of Chevre frais) (meer over deze kaas)

    Petits Chèvres Frais Président

    Petits Chèvres Frais Président
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Geen
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • rasp en sap van ½ citroen
  • Handje vol verse dille, gewassen en grof gehakt
  • 300 gr gerookte zalm
  • 1 el kappertjes, uitgelekt
  • peper
Drankadvies:

Bereidingswijze

Maak je lunch heerlijk fris met dit recept!


Stap 1
Roer de geitenkaas los met de creme fraiche en het citroensap.


Stap 2
Besmeer beide kanten van het broodje met het geitenkaas mengels. Verdeel de zalm over het broodje en bestrooi dit met dille en kappertjes. Maal er eventueel wat peper overheen.

Eet smakelijk!