img

Broodje gerookte zalm, met citroen geitenkaas, dille en kappertje

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 harde bollen bv. Italiaanse bollen, halveren
  • 200 gram zachte geitenkaas (Bettinehoeve of Chevre frais)
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • rasp en sap van ½ citroen
  • Handje vol verse dille, gewassen en grof gehakt
  • 300 gram gerookte zalm
  • 1 eetlepel kappertjes, uitgelekt
  • Peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

De geitenkaas los roeren met de creme fraiche en het citroensap.

Besmeer beide kanten van het broodje met het geitenkaas mengsel. Verdeel de zalm erover en bestrooi met dille en kappertjes. Maal er eventueel wat peper overheen.

Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Bettinehoeve, Anoek Lorjé

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd