img

Broodje gerookte zalm, met citroen geitenkaas, dille en kappertje

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 harde bollen bv. Italiaanse bollen, halveren
  • 200 gr zachte geitenkaas (Bettinehoeve of Chevre frais)
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • rasp en sap van ½ citroen
  • Handje vol verse dille, gewassen en grof gehakt
  • 300 gr gerookte zalm
  • 1 el kappertjes, uitgelekt
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Maak je lunch heerlijk fris met dit recept!

Stap 1
Roer de geitenkaas los met de creme fraiche en het citroensap.

Stap 2
Besmeer beide kanten van het broodje met het geitenkaas mengels. Verdeel de zalm over het broodje en bestrooi dit met dille en kappertjes. Maal er eventueel wat peper overheen.

Eet smakelijk!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd