Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Arina geitenkaas op focaccia met geroosterde paprika

5 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 2 kleine focaccia afbakbroden
  • 8 eetlepels pesto
  • 3 geroosterde paprika’s uit een pot
  • 150 gr Arina geitenkaas jong belegen
  • rucola
Bereidingswijze

Lunch inspiratie nodig? Deze broodjes met Arina Hollandse geitenkaas, pesto en geroosterde paprika zijn té simpel, en té lekker!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2
Bak de focaccia’s af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat afkoelen en snijd ze doormidden en overlangs door.

Stap 3
Bestrijk de binnenkanten met de pesto.

Stap 4
Laat de geroosterde paprika uitlekken en snijd in grove repen.

Stap 5
Leg eerst de paprika en dan de geitenkaas op het broodje. Voeg rucola toe. Dek af met de bovenkant van het broodje.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten