Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

(Half) harde kaas

Kaltbach Gruyere

Mild
Pittig
ziltig
pikant
aromatisch
robuust
nootachtig
kruidig

Door rijping in de vochtige natuurlijke grotten van Kaltbach ontwikkelt deze originele Zwitserse Gruyère een intens rijke, kruidige smaak. De structuur is stevig, maar geeft een aromatisch en romig mondgevoel.

Productinformatie
Herkomst Zwitserland
Melksoort Koemelk
Merk Kaltbach
Biologische kaas Nee
Allergenen Melk, lactose
Eetbare korst Nee
Gemaakt van rauwe melk Ja
Vegetarische kaas Nee
Vetgehalte 48+
Over deze kaas

Alleen de allerbeste Gruyères kennen het genoegen om te  mogen rijpen in de Kaltbach grot. Na minstens twaalf maanden bereiken ze hun hoogtepunt: het zuivel heeft dan een romig karakter en de smaak is intens, diep en robuust.

Recepten met deze kaas
Vergelijkbare kazen