Voor het gebruik van deze luxe ‘smeerkaas’ is pure Roquefort gebruikt. Dat geeft deze handzame specialiteit een heerlijk rijk karakter wat onder meer uitstekend combineert met fruit en noten.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Frankrijk |
Melksoort | Schapenmelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Ja |
Vetgehalte | 30+ |
Uit de omgeving van Roquefort sur Soulzon komt deze verse blauwaderkaas. Deze smeerbare kaas in een aardewerken vaatje is zowel koud als verwarmd te eten. Hij gaat heel goed samen met zoete gerechten en producten zoals peer en dadels. De smeerkaas heeft een licht pittig karakter.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.