Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Zwitserse clubsandwich met Appenzeller en grisonvlees

15 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 8 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • crema di balsamico
  • blaadjes kropsla
  • 4 plakken Appenzeller
  • 12 plakken grisonvlees
  • 75 gr wortel, geraspt
  • ¼ komkommer, in schijfjes met schil
  • 8 schijfjes tomaat
  • 2 hardgekookte eieren, in schijfjes
Bereidingswijze

Een overheerlijke lunch in een handomdraai!

Stap 1
Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.

Stap 2
Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich en sluit af met een snee brood. Snij in tweeën.
Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten