Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Warme Boerenkaas Croissant

15 minuten
Ontbijt
3 personen
Ingredienten
  • 1 blik Danerolles, voor het zelf bakken van croissants
  • 200 gr Boerenkaas extra belegen
Bereidingswijze

Zelf kaascroissants maken? Probeer dan deze met Boerenkaas, extra lekker en ambachtelijk!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2
Rasp een klein stukje van de Boerenkaas en zet weg. Snijd de rest van de Boerenkaas in 4 dikke repen.

Stap 3
Rol het croissant-deeg uit en snijd de driehoeken los. Leg de Boerenkaas in het midden van een plak deeg. Rol op en bestrooi met extra kaas.

Stap 4
Schuif de bakplaat in het midden van de warme oven en bak de croissants in ongeveer 8 minuten tot ze mooi gerezen en goudbruin van kleur zijn.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten