Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Raclette-omelet

15 minuten
Ontbijt
4 personen
Ingredienten
  • 8 eieren
  • 6 el melk
  • 1 tl zout
  • braadboter (om te braden)
  • 1-2 uien, in fijne reepjes
  • 1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 gr diepgevroren erwten, ontdooid
  • 100-200 gr raclette kaas, in blokjes gesneden
  • raclette en fondue-kruiden
  • peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs ‘Raclette en fondue’
Bereidingswijze

Smakelijke Raclette omelet voor het ontbijt!

Stap 1
Eieren, melk en zout mengen.

Stap 2
Oven instellen op 60 °C.

Stap 3
Braadboter in een braadpan met anti-kleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclette kaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warm houden.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten