Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Flatbread/wrap roomkaas Rommeke

15 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 100 gr aspergetips 
  • 4 verse flatbreads
  • 2 bakjes Rommeke frisse tuinkruiden 
  • Ca. 400 g biologische gerookte zalm
  • 12 kwarteleitjes
  • 50 gr wilde zalmeitjes 
  • 50 gr granaatappelpitten 
  • Handje vol eetbare bloemen 
Bereidingswijze

Halveer de aspergetips over de lengte en doe ze in een ruime kom. Giet er een liter kokend water over en laat 2-3 minuten staan. Spoel ze vervolgens koud af en dep ze droog. 

Besmeer de flatbreads met de Rommeke en verdeel de zalm erover. Versier het met de asperges, gekookte en gehalveerde eitjes, de zalmeitjes, granaatappelpitjes en de bloemen. Serveer direct en eet smakelijk. 

Vergelijkbare recepten