Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Cambozola Grand Noir praline met cranberry vulling in chocolade

45 minuten
Dessert
4 personen
Ingredienten
  • 240 g Cambozola Grand Noir
  • 60 g pistachenoten, grof gehakt
  • 80 g cranberries, gedroogd en fijngesneden
  • 100 g vloeibare pure chocolade
Bereidingswijze

Geniet van dit bijzondere dessert!

Stap 1
Draai 12 kleine balletjes van de fijngesneden cranberries.

Stap 2
Snijd Cambozola Grand Noir in 12 plakjes en druk elk plakje een beetje plat.

Stap 3
Plaats Cranberry balletjes op de plakjes en omsluit de de balletjes met de kaas om voorzichtig pralines te vormen.

Stap 4
De Cambozola Grand Noir pralines gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen.

Stap 5
Vervolgens van een dun laagje vloeibare chocolade voorzien en met de gehakte pistachenoten bestrooien. Tot de consumptie op een rooster af laten koelen.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel