Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Broodje gerookte zalm met citroen geitenkaas, dille en kappertjes

10 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 4 harde bollen bv. Italiaanse bollen, halveren
  • 200 gr zachte geitenkaas (Bettinehoeve of Chevre frais)
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • rasp en sap van ½ citroen
  • Handje vol verse dille, gewassen en grof gehakt
  • 300 gr gerookte zalm
  • 1 el kappertjes, uitgelekt
  • peper
Bereidingswijze

Maak je lunch heerlijk fris met dit recept!

Stap 1
Roer de geitenkaas los met de crème fraîche en het citroensap.

Stap 2
Besmeer beide kanten van het broodje met het geitenkaas mengsel. Verdeel de zalm over het broodje en bestrooi dit met dille en kappertjes. Maal er eventueel wat peper overheen.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten