Witte van Rotselaar

Witte van Rotselaer

Mild
  • Romig, rijk en fris
  • Locatie: Belgie
  • Melksoort: Geit
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Lunch
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 25

Witte van Rotselaer

Een ambachtelijke witschimmel kaas uit België met een fris geitenzuivel. Het fijne witte zuivel rijpt door onder de korst. Deze Belgische kaas met een witte korst is het topproduct van kaasmakerij Midgard uit het dorpje Rotselaar. Het is een zachte geitenkaas met een lichte witschimmelkorst. De kaas rijpt 2 tot 7 weken.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd