Président

Président Roombrie 60+

Mild
  • Zacht romig
Een populaire variant op de klassieke brie soorten. Door het pasteuriseren van de melk en het toevoegen van een vleugje room heeft deze kaas een zacht, vriendelijk karakter. Heerlijk op een toastje, op brood of natuurlijk als onderdeel van een kaasplateau.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 60

Président Roombrie 60+

Een roombrie met een stabiel romig zuivel dat niet doorrijpt, maar direct op smaak is en geconsumeerd kan worden. Heerlijk op knapperig stokbrood.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd