Val Dieu

Ovenkaas Val Dieu

Romig
  • Volle. romige smaak
Rond stenen bakje
  • Locatie: Belgie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Witte wijn droog
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 60

Ovenkaas Val Dieu

Belgisch kaasje dat even in de oven moet worden verwarmd. Daarna kan het kaasje heerlijk "gelepeld" worden. Het kan ook gegeten worden als een soort mini kaasfondue.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd