img

Warme Boerenkaas Croissant

Ontbijt 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 blik grote croissant om zelf te bakken
  • 200 gr Boerenkaas

BEREIDINGSWIJZE

Zelf kaascroissants maken? Probeer dan deze met Boerenkaas, extra lekker en ambachtelijk!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 

Stap 2
Rasp een klein stukje van de Boerenkaas en zet weg. Snijd de rest van de Boerenkaas in 4 dikke repen.

Stap 3
Rol het croissantdeeg uit en snijd de driehoeken los. Leg de Boerenkaas in het midden van een plak deeg. Rol op en bestrooi met extra kaas.

Stap 4
Schuif de bakplaat in het midden van de warme oven en bak de croissants in ongeveer 8 minuten tot ze mooi gerezen en goudbruin van kleur zijn.

Dit recept is afkomstig van mijnboerenkaas.nl

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd