Ontbijt
4 personen
15 minuten

Warme Boerenkaas Croissant

Ingredienten

  • 1 blik grote croissant om zelf te bakken
  • 200 gr Boerenkaas (meer over deze kaas)

    Boerenkaas Extra Belegen

    Boerenkaas Extra Belegen
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup

Bereidingswijze

Zelf kaascroissants maken? Probeer dan deze met Boerenkaas, extra lekker en ambachtelijk!


Stap 1
Verwarm de oven voor op 180?C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 


Stap 2
Rasp een klein stukje van de Boerenkaas en zet weg. Snijd de rest van de Boerenkaas in 4 dikke repen.


Stap 3
Rol het croissantdeeg uit en snijd de driehoeken los. Leg de Boerenkaas in het midden van een plak deeg. Rol op en bestrooi met extra kaas.


Stap 4

Schuif de bakplaat in het midden van de warme oven en bak de croissants in ongeveer 8 minuten tot ze mooi gerezen en goudbruin van kleur zijn.

Dit recept is afkomstig van mijnboerenkaas.nl

Eet smakelijk!