img

Warme Boerenkaas Croissant

Ontbijt 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 blik grote croissant om zelf te bakken
  • 200 gram boerenkaas
  • Zout en peper

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180˚C.
Bekleed een ovenplateau met bakpapier.
Rasp een klein stukje van de kaas. Zet weg. Snij de rest van de kaas in 4 dikke repen.
Rol het croissantdeeg uit en snij de driehoeken los.
Leg de kaas in het midden van een plak deeg.
Rol op en bestrooi met extra kaas.
Schuif het ovenplateau in het midden van de warme oven en bak de croissants in ca. 8 min tot ze mooi gerezen en goudbruin van kleur zijn.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van boerenkaas.nl

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd