img

Spaans pannetje, met Raclette

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 1 handje pijnboompitten
  • zwarte olijven
  • Basilicum
  • Raclette-kaas
  • 2 tomaten

BEREIDINGSWIJZE

Raclette is een traditioneel en superpopulair Zwitsers gerecht van gesmolten kaas. Deze Spaanse variant maak je makkelijk in een gourmet pannetje, met raclette kaas, zwarte olijven en pijnboompitten.

Stap 1
Mix de pijnboompitten met de zwarte olijven en basilicum.

Stap 2
Doe schijfjes tomaat in een gourmet pannetje, leg daarop een plakje Raclette-kaas en bestrooi met de olijvenmix. Laat de kaas goed smelten.

Tip van kaas.nl
Het Spaanse pannetje is lekker te eten bij de typische patatas bravas, maar ook de gekookte aardappelen of een stokbroodje voldoen als bodem voor de gesmolten kaas!



Dit recept is afkomstig van Emmi 

Eet smakelijk! 

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd