Diner
4 personen
30 minuten

Spaans pannetje, met Raclette

Ingredienten

  • 1 handje pijnboompitten
  • zwarte olijven
  • Basilicum
  • Raclette-kaas (meer over deze kaas)

    Raclette Classique

    Raclette Classique
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 2 tomaten

Bereidingswijze

Raclette is een traditioneel en superpopulair Zwitsers gerecht van gesmolten kaas. Deze Spaanse variant maak je makkelijk in een gourmet pannetje, met raclette kaas, zwarte olijven en pijnboompitten.


Stap 1
Mix de pijnboompitten met de zwarte olijven en basilicum.


Stap 2
Doe schijfjes tomaat in een gourmet pannetje, leg daarop een plakje Raclette-kaas en bestrooi met de olijvenmix. Laat de kaas goed smelten.

Tip van kaas.nl
Het Spaanse pannetje is lekker te eten bij de typische patatas bravas, maar ook de gekookte aardappelen of een stokbroodje voldoen als bodem voor de gesmolten kaas!



Dit recept is afkomstig van Emmi 

Eet smakelijk!