Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Apetina ananas- en mangosalade

15 minuten
Diner
4 personen
Ingredienten
  • 1 Apetina® witte kaasplak
  • 60 g macadamianoten
  • 1 ananas
  • 1 mango
  • 1 rode ui
  • 1 limoen – rasp en sap
  • 0,5 rode chilipeper – gesneden
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepel bieslook
  • zout en peper
Bereidingswijze

𝐒𝐭𝐚𝐩 𝟏
Rooster de macadamianoten gedurende 5 minuten in de oven op 180 °C.

𝐒𝐭𝐚𝐩 𝟐
Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd de rest in schijfjes. Rooster de ananasschijfjes kort in de oven aan beide kanten en snijd ze daarna in blokjes.

𝐒𝐭𝐚𝐩 𝟑
Schil de mango, verwijder de pit en snijd de mango in stukjes. Breek de Apetina® witte kaas in hapklare stukjes en meng alle
ingrediënten.

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐞𝐞𝐫𝐬𝐮𝐠𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢𝐞
Als je geen macadamianoten kunt vinden, kun je ook cashewnoten gebruiken. De salade gaat goed samen met alle soorten gegrild vlees, kip of vis.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten