Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Cambozola raclette pannetjes met roggebrood, abrikozen en walnoten

15 minuten
Diner
6 personen
Ingredienten

Voor ca. 12 pannetjes:

  • 250g Cambozola
  • 100g roggebrood
  • 12 gedroogde abrikozen
  • 50g walnoten
Bereidingswijze
  1. Halveer de sneetjes roggebrood
  2. Snijd de gedroogde abrikozen in dunne reepjes, hak de walnoten en snijd de Cambozola in plakjes
  3. Verdeel het roggebrood in de raclette pannetjes
  4. Leg de Cambozola erop en bak ongeveer vijf minuutjes onder de raclette grill
  5. Garneer met de abrikozen en walnoten
  6. En geniet!
Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel