Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Salade met mozzarella en Zanetti Parmigiano Reggiano DOP

10 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 2/3 bollen buffel mozzarella (Castelli)
  • 2 stronken rode of witte lof
  • 2 rode grapefruits
  • een halve groene peper
  • 50 gr Zanetti Parmigiano Reggiano, in flinters geschaafd
  • olijfolie extra virgin
  • witte balsamico azijn
  • peper en zout uit de molen
Bereidingswijze

Salade met mozzarella en Zanetti Parmigiano Reggiano

Stap 1
Snij de Castelli mozzarella in stukken. Was en droog daarnaast de lof.

Stap 2
Snij de schil van de grapefruit en snij deze daarna in plakken. De groene peper snij je in lange ringen, waarbij je zoveel mogelijk zaden verwijderd.

Stap 3
Plaats alle ingrediënten, behalve de peper en kaas, op een grote school en besprenkel de salade met olie en azijn naar smaak.

Stap 4
Breng het geheel op smaak met peper en zout en geniet van de frisse smaken van deze salade!

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel