img

Salade, met mozzarella en Zanetti Parmigiano Reggiano DOP

Diner 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2/3 bollen buffel mozzarella (Castelli) i
  • 2 stronken rode of witte lof
  • 2 rode grapefruits
  • ½  groene peper
  • 50 gram Zanetti Parmigiano Reggiano, in flinters geschaafd
  • olijfolie extra virgin
  • witte balsamico azijn
  • peper en zout uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Scheur de mozzarella in stukken.

Lof : Haal de blaadjes eraf, wassen en drogen

Grapefruit : de schil er af snijden en in plakken snijden

Groene peper ontdoen van zaadlijsten, in lange ringen
snijden

Leg alle ingrediënten, behalve de peper en kaas, op een grote
schaal. Besprenkel de salade met olie en azijn naar smaak. Bestrooi
met peper en zout

Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Castelli Mozzarella, Zanetti Parmigiano

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd