img

Salade, met mozzarella en Zanetti Parmigiano Reggiano DOP

Diner 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2/3 bollen buffel mozzarella (Castelli) i
  • 2 stronken rode of witte lof
  • 2 rode grapefruits
  • een halve  groene peper
  • 50 gr Zanetti Parmigiano Reggiano, in flinters geschaafd
  • olijfolie extra virgin
  • witte balsamico azijn
  • peper en zout uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Salade met mozzarella en Zanetti Parmigiano Reggiano

Stap 1
Snij de Castelli mozzarella in stukken. Was en droog daarnaast de lof.

Stap 2
Snij de schil van de grapefruit en snij deze daarna in plakken. De groene peper snij je in lange ringen, waarbij je zoveel mogelijk zaden verwijderd.

Stap 3
Plaats alle ingrediënten, behalve de peper en kaas, op een grote school en besprenkel de salade met olie en azijn naar smaak.

Stap 4
Breng het geheel op smaak met peper en zout en geniet van de frisse smaken van deze salade!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd