Diner
4 personen
10 minuten

Salade, met mozzarella en Zanetti Parmigiano Reggiano DOP

Ingredienten

  • 2/3 bollen buffel mozzarella (Castelli) i (meer over deze kaas)

    Mozzarella Castelli

    Mozzarella Castelli
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 2 stronken rode of witte lof
  • 2 rode grapefruits
  • een halve ¬†groene peper
  • 50 gr Zanetti Parmigiano Reggiano, in flinters geschaafd (meer over deze kaas)

    Parmigiano Reggiano

    Parmigiano Reggiano
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • olijfolie extra virgin
  • witte balsamico azijn
  • peper en zout uit de molen
Drankadvies:

Bereidingswijze

Salade met mozzarella en Zanetti Parmigiano Reggiano


Stap 1
Snij de Castelli mozzarella in stukken. Was en droog daarnaast de lof.


Stap 2
Snij de schil van de grapefruit en snij deze daarna in plakken. De groene peper snij je in lange ringen, waarbij je zoveel mogelijk zaden verwijderd.


Stap 3
Plaats alle ingrediënten, behalve de peper en kaas, op een grote school en besprenkel de salade met olie en azijn naar smaak.


Stap 4
Breng het geheel op smaak met peper en zout en geniet van de frisse smaken van deze salade!