img

Raclette-omelet

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 eieren
  • 6 EL melk
  • 1 tl zout
  • braadboter (om te braden)
  • 1-2 uien, in fijne reepjes
  • 1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 g diepgevroren erwten, ontdooid
  • 100-200 g raclettekaas, in blokjes gesneden
  • raclette en fondue-kruiden
  • peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs 'Raclette en fondue'

BEREIDINGSWIJZE

1. Eieren, melk en zout mengen.
2. Oven instellen op 60 °C.
3. Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclettekaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warm houden. Resterende omeletten uitbakken.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd