Ontbijt
4 personen
15 minuten

Raclette-omelet

Ingredienten

  • 8 eieren
  • 6 el melk
  • 1 tl zout
  • braadboter (om te braden)
  • 1-2 uien, in fijne reepjes
  • 1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 gr diepgevroren erwten, ontdooid
  • 100-200 gr raclettekaas, in blokjes gesneden
  • raclette en fondue-kruiden (meer over deze kaas)

    Raclette

    Raclette
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs 'Raclette en fondue'
Drankadvies:

Bereidingswijze

Smakelijke Raclette omelet


Stap 1

Eieren, melk en zout mengen.


Stap 2

Oven instellen op 60 °C.


Stap 3

Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclettekaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warm houden.