img

Raclette-omelet

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 8 eieren
  • 6 el melk
  • 1 tl zout
  • braadboter (om te braden)
  • 1-2 uien, in fijne reepjes
  • 1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 gr diepgevroren erwten, ontdooid
  • 100-200 gr raclettekaas, in blokjes gesneden
  • raclette en fondue-kruiden
  • peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs 'Raclette en fondue'

BEREIDINGSWIJZE

Smakelijke Raclette omelet

Stap 1
Eieren, melk en zout mengen.

Stap 2
Oven instellen op 60 °C.

Stap 3
Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclettekaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warm houden. 

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd