img

Geroosterde bagel, met pestokaas, tomaat en basilicum

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 4 bagels bv, sesam of meergranen
  • 10 rijpe kleine trostomaten
  • 2 takjes basilicum
  • 6 el olijfolie
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 100 gr pestokaas in plakken
  • peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Lekker lunchen met deze geroosterde bagel met pestokaas.

Stap 1
Snij de bagels doormidden. Was en snij de tomaten in vieren. Pluk, was en droog de basilicumblaadjes.

Stap 2
Verwarm 3 eetlepels olie in een koekenpan. Rooster 4 helften van de bagels circa 2 minuten in de koekenpan. Herhaal dit en laat afkoelen.

Stap 3
Besmeer de onderkant van de bagel met roomkaas en beleg deze met de pestokaas, basilicum en tomaat. Bestrooi naar wens met wat peper en zout. 

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd