Borrel
4 personen
10 minuten

Geroosterde bagel, met pestokaas, tomaat en basilicum

Ingredienten

  • 4 bagels bv, sesam of meergranen
  • 10 rijpe kleine trostomaten
  • 2 takjes basilicum
  • 6 el olijfolie
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 100 gr pestokaas in plakken
  • peper en zout

Bereidingswijze

Lekker lunchen met deze geroosterde bagel met pestokaas.


Stap 1

Snij de bagels doormidden. Was en snij de tomaten in vieren. Pluk, was en droog de basilicumblaadjes.


Stap 2

Verwarm 3 eetlepels olie in een koekenpan. Rooster 4 helften van de bagels circa 2 minuten in de koekenpan. Herhaal dit en laat afkoelen.


Stap 3

Besmeer de onderkant van de bagel met roomkaas en beleg deze met de pestokaas, basilicum en tomaat. Bestrooi naar wens met wat peper en zout. 

Eet smakelijk!