img

Geroosterde bagel, met pestokaas, tomaat en basilicum

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 bagels bv, sesam of meergranen
  • 10 rijpe kleine trostomaten
  • 2 takjes basilicum
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 100 gram pestokaas in plakken
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Snij de bagels doormidden. Was en snij de tomaten in vieren.
Pluk, was en droog de basilicumblaadjes.

Verwarm 3 eetlepels olie in een koekenpan. Rooster 4 helften
van de bagels ca. 2 min. in de koekenpan. Herhaal dit. Laat
afkoelen.

Besmeer de onderkant van de bagel met roomkaas en beleg deze
met de pestokaas, tomaat en basilicum. Bestrooi naar wens met peper
en zout.

Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Pestokaas, Chilikaas, Anoek Lorjé

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd