img

Geroosterde bagel, met pestokaas, tomaat en basilicum

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 bagels bv, sesam of meergranen
  • 10 rijpe kleine trostomaten
  • 2 takjes basilicum
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 100 gram pestokaas in plakken
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Snij de bagels doormidden. Was en snij de tomaten in vieren.
Pluk, was en droog de basilicumblaadjes.

Verwarm 3 eetlepels olie in een koekenpan. Rooster 4 helften
van de bagels ca. 2 min. in de koekenpan. Herhaal dit. Laat
afkoelen.

Besmeer de onderkant van de bagel met roomkaas en beleg deze
met de pestokaas, tomaat en basilicum. Bestrooi naar wens met peper
en zout.

Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Pestokaas, Chilikaas, Anoek Lorjé

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd