img

Boerenkaas stengels, met een zacht gekookte eitje

Ontbijt 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 biologische eitjes
  • 2 sneetjes wit brood
  • 50 gram geraspte belegen boerenkaas
  • Grof zeezout en peper

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180˚C.
Snij de sneetjes brood in repen van ca. 2 cm dikte.
Leg ze op een met bakpapier bekleed ovenplateau. Hou wat afstand tussen de repen.
Bestrooi met de kaas en maal er wat peper overheen.
Schuif in het midden van de hete oven en laat de kaas in ca. 3 min smelten en goudbruin kleuren.
Haal de kaasstengeltjes uit de oven.
Zet ondertussen een pannetje met heet water op.
Kook het water.
Laat de eitjes voorzichtig met lepel in het hete water zakken en kook ze nu 5 min.
Haal eruit en spoel direct koud af.
Verwijder het kapje en serveer met de kaasstengeltjes en grof zeezout.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van boerenkaas.nl

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd