Diner
1 personen
15 minuten

Angus beefburger, met De Rotterdamsche Oude en pickles

Ingredienten

  • 1 plak Rotterdamsche Oude (meer over deze kaas)

    De Rotterdamsche Oude 100 weken

    De Rotterdamsche Oude 100 weken
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 150g gemalen Angus rundsteak
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl mosterd
  • ½ teentje knoflook
  • 1 plak Angus gedroogd rundvlees
  • 2 el Piccalilly
  • 1 cm Jalapeño pepper
  • 1 blaadje krulsla
  • 4 schijfjes courgette
  • 1 hamburgerbroodje
  • ½ opgeklopt ei
  • 1 el paneermeel
Drankadvies:

Bereidingswijze

Een burger om je vingers bij af te likken!


Stap 1
Meng het gehakt met ei, paneermeel, fijngesnipperde knoflook, paprikapoeder, mosterd en peper en zout.


Stap 2
Snij de ui in halve ringen en stoof deze met de Jalapeño peper.


Stap 3
Gril de courgette op de barbecue en bak de hamburger naar eigen smaak. 


Stap 4
Gril het plakje gedroogd Angus rundvlees.


Stap 5

Beleg het broodje met de sla, de gegrilde courgette en Piccalilly. Leg daar de plak rundvlees op en de hamburger. Leg de Rotterdamsche Oude op de burger en top af met de ui en de Jalapeño peper.