img

Angus beefburger, met Rotterdamsche Oude en pickles

Diner 1 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 plak Rotterdamsche Oude
  • 150g gemalen Angus rundsteak
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl mosterd
  • ½ teentje knoflook
  • 1 plak Angus gedroogd rundvlees
  • 2 el Piccalilly
  • 1 cm Jalapeño pepper
  • 1 blaadje krulsla
  • ½ ui
  • 4 sneetjes courgette
  • 1 hamburgerbroodje
  • ½ opgeklopt ei
  • 1 el paneermeel

BEREIDINGSWIJZE


  1. Meng het gehakt met ei, paneermeel, fijngesnipperde knoflook, paprikapoeder, mosterd en peper en zout.

  2. Snij de ui in halve ringen en stoof deze met de Jalapeño peper.

  3. Gril de courgette op de barbecue en bak de hamburger naar eigen smaak.

  4. Gril het plakje gedroogd Angus rundvlees.

  5. Beleg het broodje met de sla, de gegrilde courgette en Piccalilly. Leg daar de plak rundvlees op en de hamburger. Leg de Rotterdamsche Oude op de burger en top af met de ui en de Jalapeño peper.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd