Kanter Leids is de benaming van de gerijpte komijnekaas 40+ die wordt geproduceerd in een Leids kaasvat. Vandaar de naam en zijn wat afwijkende vorm. Kenmerkend voor de kanter is een kruimelig wat harder zuivel met de rijke kruidige komijnsmaak.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Nederland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 40+ |
Kanter Leids is de benaming van de gerijpte komijnekaas 40+ die wordt geproduceerd in een Leids kaasvat. Vandaar de naam en zijn wat afwijkende vorm. Kenmerkend voor de kanter is een kruimelig wat harder zuivel met de rijke kruidige komijnsmaak.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.