Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Alpenhap met bieslook

10 minuten
4 personen
Ingredienten
  • 80 gram Appenzeller AOP
  • 30 gram roomkaas bieslook
  • 1 takje dragon
  • 1 takje waterkers
  • 1 takje kervel
  • Alpenhap, met bieslook
Bereidingswijze

Stap 1

Snij de Appenzeller AOP in puntjes van ongeveer 0,5 cm dik

Stap 2

Besmeer deze met de roomkaas

Stap 3

Snij de dragon, waterkers en kervel fijn

Stap 4

Garneer de creatie met de kruiden

Video
" class="optanon-category-4" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="" frameborder="0">
Kaas uit deze creatie
Vergelijkbare kaascreaties
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel