• 100 g Simmental
• 225 g gekonfijte papaja blokjes
• 3 el gedroogde eetbare bloemen
• Versgemalen peper
Extra nodig:
• Bakpapier
• Deegroller
• Rasp de Simmental grof.
• Maal de papajastukjes samen met 50 g geraspte Simmental in de keukenmachine tot een plakkerige mix.
• Vet een vel bakpapier licht in met olie en verdeel de mix over het midden van het papier.
• Vouw een vierkant van 20×20 cm, waarbij de mix in het midden ligt.
• Vouw de randen stevig om en draai het vierkant om, zodat de vouwkant aan de onderzijde komt.
• Rol met een deegroller tot een gelijkmatige, vierkante plak.
• Draai het vierkant opnieuw om en vouw het open.
• Verdeel de overige geraspte kaas gelijkmatig over de plak en breng op smaak met peper.
• Rol strak op met behulp van het bakpapier.
• Wikkel de rol in vershoudfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
• Haal de papaja-kaasrol uit de folie en het bakpapier.
• Rol de rol door de gedroogde eetbare bloemen.
• Snijd in plakken en serveer direct.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.