• 8 plakken pancetta
• 4 sesam bagels (gehalveerd)
• 4 biologische eieren
• 200 g Saantje Italiaanse kruiden (in plakken gesneden)
• 150 g honingtomaatjes (gewassen en in vieren gesneden)
• 2 takjes basilicum (blaadjes eraf en fijngesneden)
• 1 el extra virgin olijfolie
• 1 el witte balsamico azijn
• Peper en zout
• Bak de pancetta in een droge pan in ca. 6 minuten krokant. Haal uit de pan en leg tot gebruik op keukenpapier.
• Splits de eieren en verhit de koekenpan met het vet van de pancetta.
• Schenk er twee eiwitten in en leg de bovenkant van de bagel op de eiwitten.
• Schenk de dooiers voorzichtig in de gaten van de bagels. Bak de bagel met het ei ca. 3 minuten op middelhoog vuur met de deksel op de pan. Herhaal dit met de overige bagels.
• Meng ondertussen de gesneden tomaatjes met basilicum, olie en azijn. Breng op smaak met peper en zout.
• Bak ook de onderste helft van de bagel in dezelfde koekenpan.
• Beleg de warme bagel met de kaas, tomatensalade en de pancetta. Leg de warme bovenkant erop.
• Top af met wat basilicum en serveer direct.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.