Maak nu zelf de pittige stoof van varkenshaas met citroen en Port Salut!
Stap 1
Snij de varkenshaas in plakjes en breng deze met versgemalen peper en zout op smaak.
Stap 2
Maak de uien en pompoen schoon en snij deze daarna in kleine stukjes.
Stap 3
Verwarm boter in een ruime braadpan en braad hierin het vlees rondom aan. Wanneer het vlees mooi bruin van kleur is kan je de ui, de pompoen en 2 el olie toevoegen. Blijf het geheel omscheppen zolang het bakt.
Stap 4
Schep de currypasta bij het geheel en laat ook dit even mee bakken.
Stap 5
Schenk de bouillon er over heen en stoof het vlees en de groenten in een gesloten pan voor ongeveer 10-15 minuten, totdat het gaar is.
Stap 6
Snij de Port Salut in blokjes.
Stap 7
Voeg de Port Salut kaasblokjes, fijngesneden bladselderij en cashewnoten toe aan het gerecht.
Stap 8
Tot slot breng je de pittige stoof verder op smaak met versgemalen peper en zout.
Eet smakelijk!