Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Krokante kaas wrap

20 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 4 el olijfolie
  • 300 gr scharrelkiphaasjes 
  • 2 el Mexicaanse kruidenmix voor kip
  • 250 gr Leicestershire
  • 4 grote wraps 
  • 1 pot tomatensalsa
  • 150 gr semi-zongedroogde tomaten op olie 
  • 1 rijpe avocado
  • Verse koriander
Bereidingswijze

Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de kip met de kruidenmix en bak de haasjes in 4-5 minuten gaar. Haal ze vervolgens uit de pan en maak de pan schoon.
Zet de koekenpan opnieuw op het vuur en smelt er 1/5 deel van de Leicestershire in. Leg een wrap op de kaas, druk hem goed aan en bak hem 2 minuten. Haal daarna de wrap uit de pan met behulp van een deksel of groot bord; leg het deksel bord op de pan en keer de pan om. Herhaal alles 3 keer, tot alle kaaswraps gebakken zijn.

Leg de wraps neer met de kaaskant naar beneden. Besmeer ze met de helft van de salsa en beleg de wraps met de kip, tomaat, plakken avocado, gehakte koriander en de rest van de kaas.

Smeer de grillplaten van een tostiapparaat in met een druppeltje olie en grill de belegde wraps nog 1-2 minuten. Serveer direct met de rest van de salsa. Lekker met een ijskoud IPA biertje!

Vergelijkbare recepten