img

Truffels van ricotta van Galbani, met pistachenoten en specerijen

Dessert 6 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 g Ricotta van Galbani
  • 100 g Parmezaanse kaas van Galbani (Parmigiano Reggiano of Grana Padano)
  • 100 g edammer
  • 100 g roomkaas
  • Fijngehakte pistachenootjes
  • maanzaadjes
  • 1 boeketje(s) verse groene kruiden: tijm - oregano en bieslook
  • Roze peperbolletjes

BEREIDINGSWIJZE

Rasp de edammer in een kom met een kaasrasp met grote gaten. Voeg er de parmezaan van Galbani, de ricotta van Galbani en de roomkaas aan toe. Meng alles goed door elkaar. Hak de verse groene kruiden fijn met een mes en strooi ze op een enkele bord.

Strooi de fijngehakte pistachenootjes, roze peperbolletjes en maanzaadje elk op een afzonderlijk bord. Gebruik een lepel om porties ter grootte van een hazelnoot te maken. Bevochtig uw handen en maak van elke portie een klein bolletje. Rol elk bolletje naar smaak in de borden met fijngehakte pistachenootjes, roze peperbolletjes, maanzaadje en fijngehakte kruiden.

Bewaar de truffels in de koelkast tot u ze opdient. Serveer met wat grissini’s.

Kijk voor meer recepten en informatie op http://www.ilgustoitaliano.nl/natale.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd