img

Tosti Provolone

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 plakken Provolone
  • 16 zwarte olijven zonder pit
  • 8 plakken salami
  • 1 vleestomaat
  • 1 eetlepel verse basilicum, gehakt
  • 1 eetlepel verse oregano, gehakt
  • 8 sneden tostibrood

BEREIDINGSWIJZE

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en hak het
vruchtvlees in kleine stukjes. Snij de olijven fijn en meng met
tomaat, oregano en basilicum. Maak nu 4 tosti's: een snee brood,
salami, tomaatmengsel, Provolone, tomaatmengsel, salami en een snee
brood. Rooster de tosti's in een tosti-ijzer of bak ze om en om in
de olijfolie.

Tip:Voeg wat gedroogde tomaat aan het tomaatmengsel toe of gebruik 8
gedroogde tomaten in plaats van de vleestomaat. In plaats van
Provolone kan ook zachte Boerenkaas gebruikt worden of de pittigere
variant oude Beemster.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd