img

Tortilla, met BioReijck, tomaat & ananas

Diner 2 personen 30 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 4 tortilla's
  • halve ananas
  • 1 el gedroogde oregano
  • verse oregano
  • 2 dikke sneden BioReijck
  • 1 groen pepertje
  • 4 tomaten
  • 1 ui

BEREIDINGSWIJZE

Op de Mexicaanse tour met BioReijk

Stap 1
Schil de ananas, snijd in schijven en vervolgens in kleinere stukjes. Snijd de ui in partjes en de tomaten in sneetjes.

Stap 2
Plaats de tortilla in een kleine vuurvaste ronde kom. Vul de tortilla met de stukjes ananas, sneetjes tomaat en partjes ui en kruid met peper, zout en oregano.
Leg er een halve dikke snee BioReijck op.

Stap 3
Snipper de peper in fijne ringen en verdeel over de tortilla’s.

Stap 4
Plaats gedurende 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

Garneer met verse oregano.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd