Diner
2 personen
30 minuten

Tortilla, met BioReijck, tomaat & ananas

Ingredienten

  • 4 tortilla's
  • halve ananas
  • 1 el gedroogde oregano
  • verse oregano
  • 2 dikke sneden BioReijck (meer over deze kaas)

    BioReijck

    BioReijck
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 1 groen pepertje
  • 4 tomaten
  • 1 ui

Bereidingswijze

Op de Mexicaanse tour met BioReijk


Stap 1
Schil de ananas, snijd in schijven en vervolgens in kleinere stukjes. Snijd de ui in partjes en de tomaten in sneetjes.


Stap 2
Plaats de tortilla in een kleine vuurvaste ronde kom. Vul de tortilla met de stukjes ananas, sneetjes tomaat en partjes ui en kruid met peper, zout en oregano.
Leg er een halve dikke snee BioReijck op.


Stap 3

Snipper de peper in fijne ringen en verdeel over de tortilla’s.


Stap 4

Plaats gedurende 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

Garneer met verse oregano.