img

Salade Westzaner rookkaas en bosbessen

Diner 4 personen 10 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 100 gr Westzaner rookkaas
  • 1 zak rucola
  • 1 bakje bosbessen
  • 1 zakje salade croutons (40 gr)
  • 6 el frambozen azijn
  • 1 el pittige mosterd
  • 4 el extra virgin olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Salade Westzaner rookkaas en bosbessen

Stap 1
Snij de Westzanaer rookkaas in repen en zet deze koud weg.

Stap 2
Maak een dressing door de azijn en de mosterd door elkaar te roeren, blijf roeren terwijl je ook de olie toevoegd. Breng dit geheel op smaak met peper en zout.

Stap 3
Doe de rucola in een schaal en versier deze met kaas, bessen en croutons. Lepel vervolgens de dressing er overheen. Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd