Diner
4 personen
10 minuten

Salade Westzaner rookkaas en bosbessen

Ingredienten

  • 100 gr Westzaner rookkaas (meer over deze kaas)

    Westzaner naturel

    Westzaner naturel
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 1 zak rucola
  • 1 bakje bosbessen
  • 1 zakje salade croutons (40 gr)
  • 6 el frambozen azijn
  • 1 el pittige mosterd
  • 4 el extra virgin olijfolie
Drankadvies:

Bereidingswijze

Salade Westzaner rookkaas en bosbessen


Stap 1
Snij de Westzanaer rookkaas in repen en zet deze koud weg.


Stap 2
Maak een dressing door de azijn en de mosterd door elkaar te roeren, blijf roeren terwijl je ook de olie toevoegd. Breng dit geheel op smaak met peper en zout.


Stap 3
Doe de rucola in een schaal en versier deze met kaas, bessen en croutons. Lepel vervolgens de dressing er overheen. Eet smakelijk!