img

Salade Westzaner rookkaas en bosbessen

Diner 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gram Westzaner rookkaas
  • 1 zak rucola
  • 1 bakje bosbessen
  • 1 zakje salade croutons (40 gram)
  • 6 eetlepels frambozen azijn
  • 1 eetlepel pittige mosterd
  • 4 eetlepels extra virgin olijfolie
  • Zout en peper

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de kaas in repen. Zet koud weg.

Maak een dressing door de azijn en de mosterd door elkaar te
roeren, blijf roeren en voeg de olie toe. Breng op smaak met peper
en zout

Doe de rucola in een schaal en versier met de kaas, bessen en
de croutons. Lepel de dressing er overheen.

Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Westzaner rookkaas, Westzaner rookkaas ham, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd