INGREDIËNTEN
- 100 gram Westzaner rookkaas
- 1 zak rucola
- 1 bakje bosbessen
- 1 zakje salade croutons (40 gram)
- 6 eetlepels frambozen azijn
- 1 eetlepel pittige mosterd
- 4 eetlepels extra virgin olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de kaas in repen. Zet koud weg.
Maak een dressing door de azijn en de mosterd door elkaar te
roeren, blijf roeren en voeg de olie toe. Breng op smaak met peper
en zout
Doe de rucola in een schaal en versier met de kaas, bessen en
de croutons. Lepel de dressing er overheen.
Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Westzaner rookkaas, Westzaner rookkaas ham, Anoek Lorjé
Maak een dressing door de azijn en de mosterd door elkaar te
roeren, blijf roeren en voeg de olie toe. Breng op smaak met peper
en zout
Doe de rucola in een schaal en versier met de kaas, bessen en
de croutons. Lepel de dressing er overheen.
Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Westzaner rookkaas, Westzaner rookkaas ham, Anoek Lorjé
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.