img

Salade Westzaner rookkaas en bosbessen

Diner 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gram Westzaner rookkaas
  • 1 zak rucola
  • 1 bakje bosbessen
  • 1 zakje salade croutons (40 gram)
  • 6 eetlepels frambozen azijn
  • 1 eetlepel pittige mosterd
  • 4 eetlepels extra virgin olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de kaas in repen. Zet koud weg.

Maak een dressing door de azijn en de mosterd door elkaar te
roeren, blijf roeren en voeg de olie toe. Breng op smaak met peper
en zout

Doe de rucola in een schaal en versier met de kaas, bessen en
de croutons. Lepel de dressing er overheen.

Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Westzaner rookkaas, Westzaner rookkaas ham, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd