img

Salade, met Gorgonzola Gegrilde Peer en Walnoten

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 150 gram Castelli Gorgonzola
  • 2 rijpe peren
  • 1 handje vol walnoten
  • 3 eetlepels witte balsamico azijn
  • 1 eetlepel fijne mosterd met honing
  • 8 eetlepels olijfolie extra virgin
  • Zout en peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 zak gemengde sla
  • Extra nodig: grillpan

BEREIDINGSWIJZE

Brokkel de kaas in stukjes. Schil de peren, halveer ze,
verwijder het klokhuis en snij in parten. Hak de walnoten
grof.

Maak de dressing: roer de azijn en mosterd door elkaar.
Schenk de olie erbij en klop met een vork goed door elkaar. Breng
op smaak met peper en zout.

Verhit de grillpan en grill de peer 2 minuten, keer om en
herhaal dit. Bestrooi met zout en peper. Haal uit de pan en laat
iets afkoelen.

Verdeel de sla over 4 borden. Leg de kaas, peer en de walnoten
erop. Lepel de dressing er overheen.

 

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd